GP STAINLESS FOOD

Transportbanden

  • Meerdere industrieën
  • Gecertificeerd laswerk
  • Maatwerk oplossingen

Klik op de afbeelding om te vergroten 

Rvs-transportbanden

Heeft uw bedrijf in de voedingsindustrie nieuwe rvs-transportbanden nodig? Dan maakt GP Stainless in Stellendam, dicht bij Spijkenisse, deze graag voor u. De voedingsafdeling van ons bedrijf, GP Food, ontwerpt en produceert een grote diversiteit aan rvs-transportbanden voor de voedingsmiddelenindustrie. Ook voor u kunnen wij een rvs-oplossing op maat ontwikkelen.

 

De ideale rvs-transportbanden voor uw bedrijf

Als hét bedrijf op het gebied van rvs-machinebouw maken wij uiteraard een grote diversiteit aan transportbanden. Rolbanen, schakelbanden, bochtbanden, opvoerbanden en nog veel meer soorten zijn reeds ontwikkeld en beproefd in duurzaamheid. De gebruikte materiaalsoorten zijn Rvs 304, Rvs 316 en andere vergelijkbare legeringen. Dankzij ons gecertificeerd rvs-laswerk zijn de transportbanden steeds tot in de puntjes afgewerkt. De afmetingen en diverse opties zijn afhankelijk van de toepassing. Met andere woorden, wij zijn uw partner voor made-to-order rvs-transportbanden met de volgende unieke kenmerken:

 

Custom made: onze transportband past altijd in uw productieruimte.

Duurzaam ontwerp:  dankzij onze ruime ervaring kunnen wij machines ontwerpen die bijzonder lang meegaan.

Goede reinigbaarheid: onze machines voldoen aan de EHEDG-richtlijnen.

Gebruiksvriendelijk: onze transportbanden bieden een optimale toegankelijkheid en gebruiksgemak.

Esthetisch verantwoord: praktisch en duurzaam is de basis, het design vormt het punt op de ‘i’

 

Bestel uw transportbanden hier

Wilt u uw rvs-transportbanden door ons laten vervaardigen? Neem dan snel contact met ons op. Hiervoor kunt u gebruikmaken van ons contactformulier, een e-mail sturen naar info@gp-stainless of bellen naar +31 (0)187 70 1096. Bent u ook op zoek naar andere machines, zoals een rvs-verpakkingslijn? Laat het ons dan zeker  weten.

RECENTE PROJECTEN

RVS Kantelaars
RVS Kantelaars

RVS Kantelaars

GP Stainless Food ontwerpt en produceert RVS kantelaars.

Lees meer