GP STAINLESS FOOD

RVS Kantelaars

Klik op de afbeelding om te vergroten

 

RVS kantelaar

RVS kantelaars zijn een veelgebruikt product binnen de voedingsindustrie. Onze kantelaars zijn zeer geschikt voor het machinaal legen van kisten, boxen en andere containers. Wij hebben een ruim assortiment aan kantelaars ontworpen en doorontwikkeld. Als ervaren partner in het maken van RVS machinebouw, zijn uw wensen bij ons in goede handen. Wij ontwerpen, maken en leveren RVS kantelaars op maat met uw specifieke wensen of kenmerken.

 

Klik hier voor meer informatie over onze kantelaars.

 

Verschillende RVS kantelaars

Wij hebben twee type kantelaars met een bijzonder stabiele rvs lasconstructie, voor het legen van boxen en containers. De afmeting en het gewicht van de lading bepaalt welk soort kantelaar het meest geschikt is.

 

  •  RVS kantelaar – HDSB-500
   Deze hefkantelaar met enkele hefkolom is beschikbaar voor licht ( laadgewicht 350 kg) standaard (laadgewicht 500kg)  en zwaar (maximaal laadgewicht 650 kg) werk.
  • Kiephoogte tot ca. 4000mm.

 

 • RVS bakkantelaar- HDDT-1000
  Deze elektrische of hydraulische kantelaar voor het legen van boxen en containers kan een maximaal laadvermogen van 1250 kg aan.

 

De voordelen van een RVS kantelaar

GP Stainless ontwikkelt diverse machines en verwerkingslijnen voor de voedingsindustrie. Een belangrijke voorwaarde is het eenvoudig en snel kunnen schoonhouden van de machines en verwerkingslijnen met een optimaal resultaat op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Onze RVS kantelaars zijn:

 • 1.  van topkwaliteit
 • 2.  op maat gemaakt
 • 3.  gemakkelijk in gebruik en onderhoud

 

Maatwerk kantelaar

Onze grootste kracht ligt in het meedenken met de klant en de hoge mate van flexibiliteit bij het ontwikkelen, construeren en installeren van machines en verwerkingslijnen. Wij maken de RVS kantelaar in onze werkplaats helemaal op maat, zodat het plaatsen van de machine zo min mogelijk tijd kost.

Duurzame producten

Wij ontwikkelen, construeren en installeren onze machines en verwerkingslijnen in eigen beheer. Dat heeft als voordeel dat wij altijd maatwerk aan kunnen bieden. Zo weet u zeker dat de kantelaar aansluit op uw wensen. Door enkel met producten van gerenommeerde merken te werken, zijn wij in staat u de beste kwaliteit te leveren. Wat uw wensen ook zijn, met onze RVS kantelaar bent u verzekerd van jarenlang werkplezier.

Interesse in een RVS kantelaar?

Bent u geïnteresseerd in een van onze kantelaars? Neem dan contact met ons op. Ook als u maatwerk wensen heeft horen we dat graag. Wij denken graag met u mee, zodat u nog efficiënter kunt werken.

RECENTE PROJECTEN

Transportbanden
Transportbanden

Transportbanden

GP Stainless Food ontwerpt en produceert een RVS Transportbanden. Zeer robuust en hygiënisch uitgevoerd.

Lees meer