GP STAINLESS FOOD

RVS Kantelaars

 • Meerdere industrieën
 • Gecertificeerd laswerk
 • Maatwerk oplossingen

Klik op de afbeelding om te vergroten

 

Kantelaar voor de voedingsindustrie

Wilt u graag een kantelaar op maat laten ontwikkelen? Dan zit u goed bij GP Stainless in Stellendam, vlak bij Spijkenisse. Wij ontwerpen, maken en leveren rvs-kantelaars op maat die voldoen aanuw specifieke wensen of kenmerken. Lees snel verder om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Klik hier voor meer informatie over onze kantelaars.

 

Wij hebben een geschikte kantelaar voor elke toepassing

Rvs-kantelaars zijn een veelgebruikt product binnen de voedingsindustrie. Onze kantelaars zijn zeer geschikt voor het machinaal legen van kisten, boxen en andere containers. Wij hebben een ruim assortiment aan kantelaars ontworpen en doorontwikkeld. Uw wensen zijn bij ons als ervaren partner in het maken van rvs-machinebouw in goede handen. Wij hebben twee types kantelaars met een bijzonder stabiele rvs-lasconstructie, voor het legen van boxen en containers. De afmeting en het gewicht van de lading bepaalt welk soort kantelaar het meest geschikt is.

 

  •  RVS kantelaar – HDSB-500
   Deze hefkantelaar met enkele hefkolom is beschikbaar voor licht (laadgewicht 350 kg), standaard (laadgewicht 500 kg) en zwaar (maximaal laadgewicht 650 kg) werk.
  • De kantelaar heeft een kiephoogte tot ca. 4000 mm.

 

 • RVS bakkantelaar- HDDT-1000
  Deze elektrische of hydraulische kantelaar voor het legen van boxen en containers kan een maximaal laadvermogen van 1250 kg aan.

 

De voordelen van een RVS-kantelaar

GP Stainless ontwikkelt diverse machines en verwerkingslijnen voor de voedingsindustrie. Een belangrijke voorwaarde is het eenvoudig en snel kunnen schoonhouden van de machines en verwerkingslijnen met een optimaal resultaat op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Onze rvs-kantelaars zijn:

 • 1.  van topkwaliteit
 • 2.  op maat gemaakt
 • 3.  gemakkelijk in gebruik en onderhoud

 

Maatwerk kantelaar

Onze grootste kracht ligt in het meedenken met de klant en de hoge mate van flexibiliteit bij het ontwikkelen, construeren en installeren van machines en verwerkingslijnen. Wij maken de rvs-kantelaar in onze werkplaats helemaal op maat, zodat het plaatsen van de machine zo min mogelijk tijd kost. Daarnaast kunnen we ook andere machines op maat voor u ontwikkelen, zoals rvs-transportbanden.

 

Duurzame producten

Wij ontwikkelen, construeren en installeren onze machines en verwerkingslijnen in eigen beheer. Dat heeft als voordeel dat wij altijd maatwerk aan kunnen bieden. Zo weet u zeker dat de kantelaar aansluit op uw wensen. Door enkel met producten van gerenommeerde merken te werken, zijn wij in staat u de beste kwaliteit te leveren. Wat uw wensen ook zijn, met onze rvs-kantelaar bent u verzekerd van jarenlang werkplezier.

 

Laat uw rvs-kantelaar door ons ontwikkelen

Bent u geïnteresseerd in een kantelaar van ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via info@gp-stainless, via +31 (0)187 70 1096 of via ons online contactformulier. Ook als u wensen voor maatwerk heeft, horen we dat graag. Wij denken graag met u mee, zodat u nog efficiënter kunt werken.

RECENTE PROJECTEN

RVS Kantelaars
RVS Kantelaars

RVS Kantelaars

GP Stainless Food ontwerpt en produceert RVS kantelaars.

Lees meer