GP STAINLESS PHARMA

Orbitaal lassen

  • Meerdere industrieën
  • Gecertificeerd laswerk
  • Maatwerk oplossingen

Klik op de afbeelding om te vergroten 

Gecertificeerd orbitaal lassen

Bent u op zoek naar een specialist in orbitaal lassen? Dan zit u goed bij ons bedrijf in Stellendam, nabij Spijkenisse. GP Stainless heeft volledig gecertificeerde orbitaal lassers in huis die uw project met de grootste nauwkeurigheid fabriceren. Wij lassen speciaal voor u de beste apparatuur.

 

Dé expert in orbitaal lassen

Rvs-machinebouw is onze specialiteit. Wij zijn uw partner voor het samenstellen van skids waarbij leidingwerk gecertificeerd en orbitaal wordt doorgelast. Daarnaast kunnen wij in pre-fab laswerkzaamheden voorzien in onze werkplaats. Wij zijn eveneens volledig uitgerust om orbitaal te lassen op locatie. Onze apparatuur voor het orbitaal lassen is van het merk Polysoude, dat garant staat voor absolute topkwaliteit. Hiermee kunnen we onder meer lassen in hastelloy.

 

Wij willen u volledig ontzorgen

Wij ontzorgen onze klanten graag en bieden daarom verschillende servicegerichte handelingen aan als aanvulling op het orbitaal lassen. Indien gewenst worden er lasloggeringen opgesteld per ISO-samenstelling. Materiaalcertificaten, WPQ, WPS, lasloggeringen en endoscopische beelden kunnen direct na oplevering worden opgestuurd. Indien nodig kunnen er ook gecertificeerde handlassen worden toegepast. Zoals u dus hoort leveren wij niet alleen gecertificeerd rvs-laswerk, maar ook een uitstekende service.

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u vragen over orbitaal lassen of bent u geïnteresseerd om uw project bij ons onder te brengen? Neem dan gerust contact met ons op voor een introductie. Wij zijn bereikbaar via het nummer +31 (0)187 70 1096, via het e-mailadres info@gp-stainless of ons online contactformulier. Samen bespreken we dan hoe uw rvs-procesapparatuur of andere apparatuur eruit komt te zien.

RECENTE PROJECTEN

Mixing skid 1000L
Mixing skid 1000L

Mixing skid 1000L

GP Stainless Pharma ontwikkeld en bouwt mixing skids met een capaciteit van 500 & 1000L.

Lees meer