GP STAINLESS PHARMA

Oplossingen voor de farmaceutische industrie

GP Stainless Pharma is zeer actief in de farmaceutische- en biotechnologische markt. GP Stainless Pharma blinkt uit in het bieden van maatwerk oplossingen voor deze markten. Vanwege de kenmerkende hoge kwaliteit van onze producten, de platte organisatiestructuur en het leveren van adequate nazorg kunnen wij onze naam hooghouden.

Projecten

Skidbouw

GP Pharma heeft een ruime ervaring in het bouwen van skids met RVS leidingwerk. Certificering volledig volgens geldende normen binnen food en farma markt.

Lees meer

Skidbouw single-use

GP Pharma is een ervaren partner wat betreft engineering, tekenwerk, productie en assemblage van single-use skids voor de farma- en biotech markt.

Lees meer

Orbitaal lassen

GP Stainless heeft volledig gecertificeerde orbitaal lassers in huis die uw project met de grootste nauwkeurigheid fabriceren.

Lees meer

Process equipment

GP Pharma is onderscheidend op het gebied van made-to-order process equipment. Vanaf 50 tot en met 3000 liter containers en bijbehorende trollies worden geproduceerd voor gebruik in de single-use markt.

Lees meer

Clean room equipment

GP Pharma heeft inmiddels een zeer uiteenlopende ervaring op het gebied van made-to-order clean room equipment. Cleanroom opstapbordessen tot en met loogcontainers worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd.

Lees meer

normering

Zowel voor het orbitale laswerk als voor handmatig laswerk is GP Pharma volledig gecertificeerd. Procedures en werkmethodes zijn vastgelegd volgens geldende normen. Al onze medewerkers in het bezit van geldige VCA certificaten.

Lees meer

surface treatment

Na het verwerken van RVS door bijvoorbeeld lassen of slijpen, is het te allen tijde noodzakelijk om een oppervlakte behandeling te laten plaatsvinden, om de oxidehuid te laten passiveren. GP Stainless Group speelt een belangrijke rol in het adviseren en uitvoeren van een oppervlakte behandeling van de geproduceerde machine of constructie.

Lees meer

RECENTE PROJECTEN

Benieuwd wat wij nog meer in dit segment hebben opgeleverd? Navigeer hier door onze projecten.

Mixing skid 1000L
Mixing skid 1000L

Mixing skid 1000L

GP Stainless Pharma ontwikkeld en bouwt mixing skids met een capaciteit van 500 & 1000L.

Lees meer