GP STAINLESS PHARMA

Skidbouw single-use

  • Meerdere industrieën
  • Gecertificeerd laswerk
  • Maatwerk oplossingen

Klik op de afbeelding om te vergroten 

Skidbouw single-use

 

GP Pharma onderscheidt zich in de farmaceutische- en biotechnologische markt door hun ervaring in te zetten in het ontwerpen en produceren van made-to-order single-use skids.

Deze skids worden ontworpen in samenspraak met de klant. Aan de hand van toegeleverde specificaties zoals een P&ID en URS wordt het skid ge-engineerd.

 

Tijdens de eerste ontwerpfase wordt dankzij de expertise van GP Pharma uitgebreid advies gegeven en ge-engineerd volgens de wensen in de farmacie. Zo wordt er sterk gelet op reinigbaarheid van de constructie, en de toegankelijkheid van de componenten om het single-use systeem eenvoudig te vervangen. Daarnaast wordt er rekening gehouden met toegankelijkheid voor calibratie en onderhoud.

 

De eisen zoals opgenomen in de URS gelden als leidraad voor de afwerking en de kwaliteit. Binnen de GP Group zijn er voldoende mogelijkheden om een breed scala aan oppervlaktebehandelingen toe te passen. U kunt hierover meer vinden onder www.gpstainless.nl/pharma/surface-treatment/.

 

Componenten voor de skids worden in overleg met de klant ingekocht. Dit kan zowel door de klant als door de GP Group worden verzorgt. De assemblage van het systeem kan volledig worden uitgevoerd door GP Pharma. Assemblage wordt uitgevoerd in nauw overleg met leveranciers en de klant. De uiteindelijke FAT kan in overleg ook plaatsvinden binnen GP.

RECENTE PROJECTEN

Mixing skid 1000L
Mixing skid 1000L

Mixing skid 1000L

GP Stainless Pharma ontwikkeld en bouwt mixing skids met een capaciteit van 500 & 1000L.

Lees meer

Dit zal sluiten in 0 seconden