GP STAINLESS FOOD

weten waar het om draait in de voedingsindustrie

GP Stainless Food richt zich op het ontwerpen en produceren van oplossingen in de Food markt. GP onderscheidt zich door een maatwerk oplossing te ontwerpen en op te leveren binnen bestaande of nieuwe faciliteiten. Ontwerp en productie van een enkele machine tot en met het opleveren van een turn-key machinelijn valt binnen het werkterrein van GP Stainless Food.

Projecten

verpakkingslijnen

Machines versnellen de productie of nemen deze over van personeel. GP Food is zeer gespecialiseerd en ervaren in het ontwikkelen en produceren van verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelenindustrie.

Lees meer

transportbanden

GP Food is specialist op het gebied van ontwerp tot en met productie van made-to-order transportsystemen. Voor verschillende gerenommeerde merken in de Food markt ontwerpt GP Food goed reinigbare transportbanden en rollenbanen.

Lees meer

Kantelaars

GP Food heeft een eigen range aan kantelaars en hefkantelaars ontworpen. Dankzij de ruime ervaring zijn deze heavy-duty kantelaars zeer degelijk en betrouwbaar. Tal van gerenommeerde voedingsmiddelenbedrijven maken gebruik van deze kantelaars.

Lees meer

Bordessen

GP Food heeft een zeer ruime ervaring in het ontwerpen en produceren van bordessen voor de voedingsmiddelenmarkt. Tijdens de ontwerpfase wordt veel aandacht besteed aan reinigbaarheid en veiligheid. Daarnaast zijn onze bordessen zeer robuust en hebben een degelijke uitstraling.

Lees meer

Surface treatment

Na het verwerken van RVS door bijvoorbeeld lassen of slijpen, is het te allen tijde noodzakelijk om een oppervlakte behandeling te laten plaatsvinden, om de oxidehuid te laten passiveren. GP Stainless Group speelt een belangrijke rol in het adviseren en uitvoeren van een oppervlakte behandeling van de geproduceerde machine of constructie.

Lees meer

RECENTE PROJECTEN

Benieuwd wat wij nog meer in dit segment hebben opgeleverd? Navigeer hier door onze projecten.

RVS Kantelaars
RVS Kantelaars

RVS Kantelaars

GP Stainless Food ontwerpt en produceert RVS kantelaars.

Lees meer