GP STAINLESS CONSTRUCTIONS

op maat gemaakt voor uw doel

GP Stainless Constructions ontwerpt en produceert hoogwaardige RVS constructies voor diverse toepassingen. Ontwerp kan worden uitgevoerd door GP, maar ook tekenpakketten van klanten kunnen worden gebruikt. GP beoordeelt tekeningen van klanten op maakbaarheid en efficiëntie voorafgaand aan productie. Dankzij een eigen glasparelstraal cabine kan de finishing van constructies in eigen beheer plaatsvinden.

Projecten

opslagtanks

Opslagtanks voor verschillende doeleinden. GP Constructions ontwikkelt, produceert en glasparel straalt RVS tanks voor zeer uiteenlopende toepassingen. Tanks zijn over het algemeen made-to-order projecten die volledig volgens klantspecificatie gemaakt worden.

Lees meer

bordessen

GP Constructions is een ervaren partij waar het gaat om ontwerp en productie van bordessen. Om een ergonomische en/of veilige productieruimte te creëren kan het noodzakelijk zijn om een of meerdere bordessen toe te passen.

Lees meer

kastenbouw

GP Constructions ontwerpt en produceert met grote regelmaat, made-to-order kasten en schakelkasten voor uiteenlopende doeleinden. Materiaal RVS 304, RVS 316 of vergelijkbaar.

Lees meer

surface treatment

Na het verwerken van RVS door bijvoorbeeld lassen of slijpen, is het te allen tijde noodzakelijk om een oppervlakte behandeling te laten plaatsvinden, om de oxidehuid te laten passiveren. GP Stainless Group speelt een belangrijke rol in het adviseren en uitvoeren van een oppervlakte behandeling van de geproduceerde machine of constructie.

Lees meer

RECENTE PROJECTEN

Benieuwd wat wij nog meer in dit segment hebben opgeleverd? Navigeer hier door onze projecten. 

Skid frame
Skid frame

Skid frame

GP Stainless Constructions produceert RVS skid frames uit volledig RVS 316. Deze frames zijn volledig vervaardigd uit RVS 316 en hebben zeer strakke lassen.

Lees meer