GP STAINLESS CONSTRUCTIONS

Opslag tanks

  • Meerdere industrieën
  • Gecertificeerd laswerk
  • Maatwerk oplossingen

Klik op de afbeelding voor vergroten

Rvs-tank

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de productie van een rvs-tank? Bij GP Stainless in Stellendam, dicht bij Spijkenisse, helpen we u graag verder. Wij ontwerpen voor u een rvs-procestank op maat en zorgen ervoor dat die tot in de puntjes wordt uitgewerkt. Als u ons uw ideeën meedeelt, maken wij exact die tank die u in gedachten had.

 

Een rvs-tank op maat

GP Constructions, de constructie-afdeling van ons bedrijf, ontwerpt en produceert tanks voor opslag in alle denkbare vormen en maten. Onze inhoudsmaten gaan van tien tot en met 50000 liter. Wij maken onze tanks uit rvs 304/rvs 316 en vergelijkbare legeringen. Een rvs-procestank van ons bedrijf is uniek op de volgende vlakken:

 

Custom made:           de vorm en afmetingen worden bepaald in overleg

Kwaliteit:                    een rvs-tank van ons bedrijf is hoogwaardig samengesteld en afgelast

Flexibel:                       onze klant is koning. De levertijden van een rvs-procestank zijn steeds in overleg

Advies:                         als ervaren bouwer nemen wij een adviserende rol op

 

Uiteraard kunt u ons niet enkel inschakelen voor de ontwikkeling van een rvs-procestank, maar ook voor andere rvs-constructies, zoals bordessen of rvs-kasten. Wij maken daarnaast onder meer rvs-procesapparatuur voor de farmaceutische industrie. Ook een rvs-platform behoort tot de opties.

 

Neem contact met ons op

Wilt u graag een rvs-tank laten ontwikkelen? Geef ons dan uw ideeën door via ons contactformulier, via info@gp-stainless of via +31 (0)187 70 1096. Wij gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met het ontwerp van uw rvs-procestank. Heeft u eerder interesse in een ander soort rvs-machinebouw? Ook dat is mogelijk bij ons. Neem hiervoor eveneens contact met ons op.

RECENTE PROJECTEN

Skid frame
Skid frame

Skid frame

GP Stainless Constructions produceert RVS skid frames uit volledig RVS 316. Deze frames zijn volledig vervaardigd uit RVS 316 en hebben zeer strakke lassen.

Lees meer

Dit zal sluiten in 0 seconden