GP STAINLESS FOOD

PRISMA machines

  • Meerdere industrieën
  • Gecertificeerd laswerk
  • Maatwerk oplossingen

Klik op de afbeelding om te vergroten 

GP Stainless en PRISMA INDUSTRIALE

Bij GP Stainless vinden we naast de kwaliteit van onze eigen machines ook de kwaliteit van de producten van onze klanten enorm belangrijk. Om de kwaliteit en veiligheid van het productieproces te waarborgen kiezen onze klanten er vaak voor om een extra controle toe te passen in het productieproces, want voorkomen is beter dan genezen, luidt de gevleugelde uitspraak. PRISMA is een wereldwijd gerenommeerde fabrikant van o.a. Checkwegers, metaaldetectors en X-ray inspectiemachines.
 
GP Stainless is trotse partner van PRISMA INDUSTRIALE. Een Italiaanse fabrikant van inspectiesystemen voor verwerkingsbedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. Met meer dan 40 jaar ervaring levert PRISMA betrouwbare, nauwkeurige en efficiënte machines die voldoen aan de hoogste normen.
 

De machines van PRISMA INDUSTRIALE

De machines van PRISMA INDUSTRIALE staan bekend om hun hoge kwaliteit en innovatieve oplossingen op het gebied van metaaldetectie, checkweighers en X-ray inspectiesystemen. Daarom passen GP Stainless en PRISMA uitstekend bij elkaar en vullen we elkaar aan om de complete oplossing aan u te leveren. Deze machines helpen bedrijven wereldwijd om hun productieprocessen veilig te stellen en te voldoen aan strikte veiligheids- en kwaliteitsnormen om hun merknaam te beschermen en (vaak dure) terugroepacties te voorkomen, maar vooral om de eindconsument te beschermen.
 

Contact opnemen

Bent u op zoek naar oplossingen voor het detecteren van verontreinigingen, het wegen van verpakkingen of het inspecteren van producten op onregelmatigheden? U bent bij ons op het juiste adres, we komen graag met u in contact.
 

Hiervoor kunt u gebruikmaken van ons contactformulier, een e-mail sturen naar info@gp-stainless of bellen naar +31 (0)187 70 1096. Wij helpen u graag verder!

RECENTE PROJECTEN

RVS Kantelaars
RVS Kantelaars

RVS Kantelaars

GP Stainless Food ontwerpt en produceert RVS kantelaars.

Lees meer

Dit zal sluiten in 0 seconden