Over ons

GP STAINLESS GROUP

Van 3D tekenen en engineering tot en met het leveren van de producten, alles binnen eigen beheer.

 

GP Stainless Group BV is opgericht door twee enthousiaste ondernemers. De kracht van GP schuilt in het feit dat het een full service onderneming is. Van 3D tekenen en engineering tot en met het turn-key opleveren van de producten, alles wordt in eigen beheer gedaan.

 

Van verspanende werkzaamheden tot aan het compleet opleveren van bijvoorbeeld een turn-key machinelijn; GP heeft een zeer uitgebreid programma. Daarnaast is GP Stainless Group BV bekend met zowel de Food als Pharma markt.

 

Dankzij de ruime ervaring zijn we bekend met normeringen en certificering welke gelden in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie en zijn we sinds juli 2021 ook ISO 9001 gecertificeerd. Ook beschikken al onze werknemers over een VCA certificaat.

 

Uiteraard is het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met het milieu. Om daarin een rol te spelen, adviseert GP Stainless Group BV duurzame en milieubewuste onderdelen welke toegepast kunnen worden in uw constructie of machine.

Contact

ERVAREN PARTNER IN
MEERDERE SEGMENTEN

  • PHARMA
  • FOOD
  • CONSTRUCTION

ONZE WERKWIJZE

3D Engineering
We ontwikkelen in overleg een concept voor een optimaal product.
Assemblage
Onze vakmensen assembleren met precisie uw skid of machine. Indien de klant onderdelen aanlevert wordt dit in goed overleg en met de juiste expertise gemonteerd.
Fine-tuning
Achteraf kleine aanpassingen doorvoeren is essentieƫl en bij ons geen enkel probleem.
Testen & finaliseren
Installatie gereed? Voordat het bij ons de deur uit gaat testen we deze uitvoerig.